3x handige tips om uw schoen kras en vlek vrij te maken!

  • Geplaatst op
  • Door Nora van de Meerakker
  • 0
3x handige tips om uw schoen kras en vlek vrij te maken!

Vlekken op je suède schoentjes, water op je leren laarsje of krassen op die lakleren veterschoen.. Iedereen heeft wel eens iets meegemaakt waardoor een schoen er minder mooi uitzien dan dat ze horen te zijn. Met deze handige tips, zorgt u dat uw schoenen er weer stralend uitzien! 

1. Vlekken op suéde schoenen

Suede, het gevoelige materiaal dat erg snel vies wordt. Nu blijkt dat het er toch een kleine vlek in die prachtige suede schoen zit. Dit lost u makkelijk op door voorzichtig met een nagelvijl over de vlek te gaan. Doe dit uiterst voorzichtig en de vlek borstel je zo uit de schoen. 

2. Krassen op lakleer

Krassen op uw lakleren schoenen, u ontkomt er bijna niet aan. Dit lost u gemakkelijk op door middel van vaseline en een wattenstaafje. Wilt u uw schoenen laten glanzen, gebruik dan wat glassex.

3.Water vlekken op uw leren schoenen

Het kan voorkomen dat uw leren schoen nat wordt, of dat er zout in de schoen trekt. Doormiddel van een kleine hoeveelheid azijn en een tandenborstel  bent u in no-time van deze krassen af.  Natuurlijk dient u deze schoenen goed te onderhouden en dit kan natuurlijk bij De Roos. 

Om de kwaliteit van uw schoen zo veel mogelijk te waarborgen, dient u uw schoen goed te onderhouden. In de winkel bij De Roos willen wij u graag helpen bij de onderhoud van uw schoen. Voor meer informatie over de onderhoud, klikt u hier !

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Door: Nora van de Meerakker Op: 22-04-2016

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden