De pump, een schoen voor échte vrouwen!

  • Geplaatst op
  • Door Nora van de Meerakker
  • 0
De pump, een schoen voor échte vrouwen!

De voorjaarscollectie is weer binnen, wat betekend dat er nieuwe trends in aantocht zijn. De Roos biedt een uitgebreid en afwisselend assortiment waarbij de pump een populaire schoen is binnen de voorjaarscollectie. Deze tijdloze schoen is een onmisbaar object in uw collectie, een schoen voor échte vrouwen! Hieronder een greep uit de voorjaarscollectie van 2016, waarbij dit keer de pump wordt uitgelicht. Volg de nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van de nieuwste voorjaarstrends!

De pump

De pump, een schoen die al jaren gedragen wordt. Een blijvende schoen, passend onder vrijwel iedere outfit. De pump is niet alleen klassiek, het straalt elegantie en pit uit. Dit jaar ligt er een duidelijke scheiding tussen de elegante stoere pump, en de klassieke en chique pump. Beide met een exclusieve uitstraling. Met name Paul Green en Peter Kaiser zijn populaire merken binnen ons assortiment. Suede en lakleder zijn veel gehanteerde materialen en doormiddel van een vaak hoge plateauzool voelen de schoenen minder hoog aan dan ze daadwerkelijk zijn. 

De Roos biedt een uitgebreid aanbod aan schoenen van verschillende merken zoals: Paul Green, Peter Kaiser, Red-Rag, Floris van Bommel, Maripé en nog veel meer. 

Bekijk hier de damescollectie

Volg ons nu ook op Facebook en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws!!

Meer informatie over onze assortiment? Neem contact met ons op! 

Door: Nora van de Meerakker Op: 03-03-2016

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden