9.1 uit 10
Beoordeeld

We are B.L.A.H., a no-B.S. schoenenmerk 

Opgericht door een gepassioneerd team van change-makers uit Amsterdam. We geloven in ons product. In mooie schoenen, op een duurzame manier gemaakt. Minder geloven we in een moeilijk marketing verhaal. Heeft ons product ook niet nodig trouwens.

That’s why we care, but we don’t.

We hechten waarde aan het maken van goede schoenen. Samen met ons team van ontwerpers en makers ontwikkelen we edgy maar minimalistische boots en sneakers. Voornamelijk duurzaam geproduceerd en met een unieke stijl, waarbij we niet bang zijn voor het gebruik van verrassende kleurencombinaties. Het resultaat? Kwalitatieve schoenen die wél een (voet)afdruk achterlaten, maar geen negatieve op de aarde. As simple as that.

We hechten waarde aan mensen; om jou, onze klanten, maar ook om ons team – om onze mensen hier in Amsterdam en in Portugal, waar onze kleinschalige fabriek is gevestigd. Ons team is als familie voor ons en respect vanzelfsprekend.

Waar we niet om geven. Bestaat ook niet trouwens. Wel beloven we je transparant te zijn en ons beste beentje voor te zetten om onze impact op het milieu te minimaliseren.

Lang verhaal over ons verhaal, hadden we je trouwens ook in drie zinnen kunnen vertellen.

Good shoes. Made well. No blah.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »