9.1 uit 10
Beoordeeld

Ilse Jacobsen collectie

ILSE JACOBSEN HORNBÆK staat vooral bekend om haar iconische regenlaarzen, maar heeft de schoenencollectie binnen haar bedrijf inmiddels uitgebreid tot allerlei verschillende schoenen. Zo heeft ze bijvoorbeeld  deze super hippe slippers.    

De slippers van Ilse Jacobsen zijn gebaseerd op Deense disigns en hebben elegante glitter details. Daarnaast zitten ze heerlijk door het  licht-masserend voetbed en de flexibele rubberen zolen. Ook zorgt het reliëf ervoor dat je niet uitglijd. Door de elegante look ku je de slipper niet alleen op het strand dragen maar ook daarbuiten.

Ilse Jacobsen richtte haar merk ILSE JACOBSEN HORNBÆK op in 1993. Sindsdien is het bedrijf en de collectie snel gegroeid.   
Ilse Jacobsen is geboren en getogen in Hornbæk waar een grote hoeveelheid aan prachtige natuur te vinden is. Hornbæk is de inspiratie voor de creativiteit van de Deense ontwerper Ilse Jacobsen.   
Het lifestylebedrijf exporteert naar veel verschillende landen en heeft conceptstores in Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland en Engeland.

Facts

  • Licht-masserend voetbed
  • Flexibele zool
  • Elegante glitterfinish
  • Deens design

Comfortabele pasvorm

Slippers van Ilse Jacobsen zijn niet alleen stijlvol en vrouwelijk, maar ook erg comfortabel. Dit is te danken een het licht-masserende voetbed en de flexibele zool. Daarnaast zorgt het reliëf ervoor dat je minder snel uitglijdt. De gewoven look en glitterfinish op de voetriem geven de slippers een elegante uitstraling, waardoor ze niet alleen op het strand gedragen kunnen worden maar ook zeker daarbuiten. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »