9.1 uit 10
Beoordeeld

Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij verzenden de bestellingen Snel én Gratis* met Post.nl. Vóór 16:00 uur besteld betekent in de meeste gevallen morgen in huis!

* Indien de bestelling een totaalbedrag van minder dan €50 heeft, brengen wij een verzendbijdrage van €4,75 in rekening.

Retourneren

Wil je een artikel retourneren en het aankoopbedrag van ons terug ontvangen? Of wil je het artikel graag ruilen voor een andere maat? Geen probleem! Na ontvangst van je bestelling heb je 30 dagen de tijd om je retour aan te melden bij ons. De kosten voor de retourzending zijn, uit milieuoverwegingen, voor eigen rekening. Deze bedragen in Nederland €5,95 per pakket. Een artikel retourneren in de winkel is ook mogelijk en dit is uiteraard gratis. Heb je een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen? Neem dan contact met ons op over een retourzending. Wij lossen dit graag zo goed mogelijk op!

 

1. AANMELDEN

Meld je retourzending binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling aan via bovenstaande button en kies de gewenste vervoerder. 

2. INPAKKEN

Zorg ervoor dat je retour goed verpakt is en voeg het retourformulier toe. Heb je een gratis onderhoudsmiddel of schoenspanners van ons ontvangen, vergeet deze dan niet mee terug te sturen.

3. VERSTUREN

Lever het pakket in bij Post.nl servicepunt naar keuze (€5,95).

4. TERUGBETALING

Zodra je retour door ons ontvangen en gecontroleerd is, kun je binnen 1 à 3 werkdagen je geld terugverwachten. Heb je gekozen voor achteraf betalen? Dan geven wij de wijziging zo snel mogelijk door aan Klarna.

Retourneren zonder aan te melden

Het is uiteraard niet verplicht om je retour aan te melden. Stuur het pakket dan retour naar het onderstaande adres en zorg dat het ordernummer duidelijk vermeldt staat op het retourformulier. Graag vernemen we wat de reden van het terugsturen is en of je een vervangend artikel wilt of dat je het aankoopbedrag terug wilt ontvangen. 

Wanneer wij het pakket ontvangen hebben en het artikel in onbeschadigde staat is, maken wij het aankoopbedrag naar je over.

De Roos Schoenen
Wilhelminastraat 28
4818 SH BREDA

De retourkosten zijn, uit milieuoverwegingen, voor eigen rekening.

Wanneer de retourzending wordt terug gebracht in de winkel wordt het retourbedrag niet in contanten terugbetaald, maar zal dit worden overgemaakt. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »