9.1 uit 10
Beoordeeld

Duurzaamheid

De Roos gaat voor duurzaam!

De Roos schoenen vindt duurzaamheid belangrijk en besteedt hier dan ook veel aandacht aan.

 

  • Bij het verpakken van onze bestellingen maken wij gebruik van kraftpapier. Dit is een duurzame papiersoort van een hoge kwaliteit. Het is sterker dan standaard papier en heeft een hogere scheurweerstand. 
    Wij gebruiken het papier in combinatie met papieren tape van behandeld kraftpapier. Deze is ook weer milieuvriendelijk en recyclebaar.
    De pakbon wordt uiteraard ook geprint op 100% gerecycled papier.

Image result for leaf emoji

  • Omdat wij verpakken met papier, verzenden wij geen "lucht". Dat betekend dat er in de praktijk gemiddeld 25 tot 30% meer pakketten kunnen worden geladen bij verzending. 

Image result for leaf emoji

  • Wij werken zeer nauw samen met onze leveranciers en de fabrikanten, en stimuleren die om de producten duurzaam te gaan produceren. Ook hier worden momenteel al positieve stappen gezet

Weten welke merken al duurzaam zijn? Klik hier → Duurzame schoenenmerken.

Image result for leaf emoji

  • Wij krijgen weleens de vraag; Waarom wij kosten berekenen voor het retour sturen van een bestelling? Dit doen wij vanwege een stukje bewustwording. Er worden erg veel spullen online besteld én ook weer retour gestuurd, wat niet bepaald duurzaam is. Wij hopen dat, door retourkosten te rekenen, de klant bewuster een bestelling doet en de kans kleiner is dat deze retour komt , zodat er geen busje meer hoeft te rijden.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »