9.1 uit 10
Beoordeeld
Geen producten gevonden...

Fred de la Bretoniere

Fred de la Bretoniere is een merk voor vrouwen, de ontwerpen van het merk zorgen ervoor dat de vrouw zich zeker en mooi voelt. Fred de la Bretoniere maakt diverse disigns die onmisbaar zijn in je schoenenkast. De Roos bied onderanderen mooie sandalen en unieke sneakers van Fred de la Bretoniere waardoor er voor iedereen wel iets moois bij zit!

Aandacht voor het product

Fred de la bretoniere is ontstaan in de jaren '70 in amsterdam. Later in 2004 komt daar ook nog de bekende naam SHABBIES Amsterdam bij. Door de jarenlange ervaring is de liefde voor het schoenmakersambacht en een uitstekend oog voor detail terug te vinden. Door daarbij gebruik te maken van uitsluitend Europese productie en vast te houden aan het traditionele vakmanschap wordt elk ontwerp een uniek product. Er wordt gebruik gemaakt van de beste leersoorten om zo de puurheid in het product te kunnen behouden. Welke schoen of tas je ook kiest, Fred de la Bretoniere garandeert tijdloze eenvoud en echt vakmanschap.

Razend populair

Fred de la Bretonière werd in 1976 uitgeroepen tot de beste schoenen- en tassenontwerper van Nederland. Sindsdien is het merk super populair in zowel Nederland als het buitenland. Dat komt door de ambachtelijke kwaliteit vande schoenen en door veel aandacht te besteden aan het materiaal en elk detail van de schoen of tas. Daarnaast wordt elk product met liefde gemaakt. Fred de la Bretonière maakt altijd gebruik van leder. Waardoor de items over de jaren alleen maar mooier en persoonlijker worden.

 

"Our shoes and bags are designed to make you feen better. With every step you take, our products become a part of you. Our designs strengthen your personality. They become more and more precious to you, the more you wear them."

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »