9.1 uit 10
Beoordeeld

Gabor

Wie mooi wil zijn moet pijnleiden, maar niet bij Gabor.
Gabor zet comfort op nummer 1 als het gaat om schoenen. Om hiervoor te zorgen heeft het merk ervoor gekozen om allen maar soepele materialen te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de schoen fijn aan voelt en het maakt beweging mogelijk. Naast het fijne materiaal hebben ze er ook voor gekozen om zowel tussenmaten als extra wijdte maten toe te passen op hun schoenen.

Gabor zorgt ervoor dat ze mee gaan met de trends en creëren zo diverse hippe schoenen. het merk bied comfortabele sneakers, mooie sandalen en fijne instappers er zit dus ongetwijfeld iets voor u bij! 

Alleen de beste leersoorten

Producent Gabor beschikt over een aantal gespecialiseerde leerinkopers, die non-stop op zoek zijn naar soepel leer om de perfecte schoenen te produceren. Deze leerinkopers controleren elke afzonderlijke huid voordat deze naar de fabriek gaat.

Tijdens het uitkiezen van het leer wordt er streng gelet op de optische, technische en mechanische eigenschappen van het leer. Er worden hoge eisen gesteld. Belangrijker nog, klanten verwachten de aller beste schoenen. Gabor gebruikt daarom zo’n 65 verschillende hoogwaardige leersoorten voor haar damesschoenen en tassen

Ook stelt Gabor een strenge checklist op waarnaar het leer wordt getoets. De lijst bevat criteria zoals sterkte, grootte van de huid, kleur, uitstraling, soepelheid en structuur en ook een aantal technische voorwaarden.

Bij Gabor zijn egaliteit en uniformiteit twee belangrijke factoren bij het keizen van het leer. Toch worden ook zeer individuele leersoorten gebruikt, die niet per se gelijk aan elkaar zijn. Er wordt door de leerinkopers besloten of die modieuze leersoorten aan de strenge normen voldoen en of ze in de collectie passen.

De leest zorgt voor de perfecte fit.

Om de ideale pasvorm voor de schoenen te kunnen garanderen maakt Gabor het grootste deel van de leesten voor de schoenproductie helemaal zelf. De leest is daarvoor namelijk van cruciaal belang. Gabor staat bekend om de pasvorm en het draagcomfort van haar schoenen en wil die status behouden

Altijd de beste pasvorm

Gabor gelooft in hippe damesschoenen zonder dat de pasvorm minder wordt. Het merk stelt de eis dat de schoenen minimaal 8 van de 10 vrouwen moeten passen en dat geldt voor elke schoen. Hierom worden de prototypes voor leesten uit hout gesneden. Die prototypes vormen nog altijd de basis voor de diverse damesschoenen van Gabor.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »