De pumps van Peter kaiser staan sinds jaar en dag bekend om de hoge kwaliteit en goed pasvorm. Door de jarenlange ervaring zijn de gebruikte leesten ver doorontwikkeld en benaderen de perfectie. Het merk maar ook wij vinden het dan ook belangrijk dat de pump niet alleen mooi is maar ook goed zit. In de volksmond zegt men ook vaak Peter Kaiser hakken maar dat is niet correct en doet tekort aan zo'n mooi model schoen.

Hakken

Om te bepalen wat voor u de beste hakhoogte is raden wij u aan om pumps echt te passen in de ''stenen'' winkel. Pas dan krijgt u een goed beeld welke hoogte van de hak u het meest comfortabel zitten of niet onbelangrijk de mooiste vind. Onze ervaring is inmiddels wel dat pumps van een goed merk vaak beter zitten en daar een hogere hak van mogelijk is. U zal ook begrijpen dat een bredere hak voor meer stabiliteit zorgt dan een smalle.

Het design

Het merk heeft een ongekend uitgebreide collectie pumps. Heel veel modellen behoren inmiddels tot de klassiekers en zitten al jaren in de collectie. Groot voordeel is dat veel van deze modellen op voorraad zijn bij de fabriek en snel door ons te bestellen en te leveren. Vanzelfsprekend worden ook de laatste trends op de voet gevolgt die worden vetraald naar de nieuwe collectie Peter Kaiser pumps. Een beetje lef en gevoel voor mode en design is soms gewenst! Mode gaat vaak sneller dan de gemiddelede nederlandse consument bij kan houden. Waar natuurlijk niets mis mee is. Wat is er mooier dan een mooi gelijnde klassieke pump.  
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »