Via Vai sneakers zijn hip, comfotabel en gemaakt van goede materialen. Sneakers kan je grof onderverdelen in runnners en gympen. De runner is natuurlijk afgeleid van de loopschoen / hardloopschoen. Dit type, al dan niet met plateau, heeft de meest sportieve look. Vaak ook het meest comfortabel, iets wat sneakers natuurlijk op de eerste plaats al zijn. Groot voordeel bij dit merk is dat de binnenzolen er altijd uit kunnen en een eigen inlegzool zo makkelijk te gebruiken is.

Waarom Via Vai sneakers

Sneakers, gympen of sportschoenen van Via Vai hebben veel voordelen. Ze zijn op de eerste plaats gemaakt van goede materialen zoals kalfsleder en soepele rubber zolen. Het mag duidelijk zijn dat sneakers in leer altijd het beste gekozen materiaal is. Het ademt, is soepel en heeft een optimale temperatuur regeling. De sneakers van Vai Vai staan dankzij de goed ontwikkelde rubber zolen ook voor een grote soepelheid. Het materiaal is flexibel, duurzaam en geeft veel grip. Iets wat je ook mag verwachten bij een merk als dit.

Kortom, Via Vai sneakers draagt u gegarandeerd veel en met gemak een hele dag lang. Groot voordeel is dat de in de nieuwe schoenmode de sneaker razend populair is en dus vrijwel bij alle kledingstijlen gecombineerd kan worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »