9.1 uit 10
Beoordeeld

Traditioneel is Floris Van Bommel bekend om de klassieke, geklede herenschoenen. Inmiddels is Floris van Bommel al weer een aantal jaar actief in het bedrijf en verantwoordelijk voor de design- en ontwikkelafdeling. Sindsdien is de collectie herenschoenen enorm uitgebreid. Ook sneakers maken nu deel uit van de collectie en zijn zelfs zeer populair en gewild bij de Nederlandse modische man.

Wat maakt de sneakers tot een succes?

De populariteit van de Floris van Bommel sneakers is bijzonder hoog. Natuurlijk is de jarenlang opgedane ervaring bij het verzadigen van herenschoenen mede debet aan een geweldige pasvorm en kwaliteit. Voor de sneakers zijn natuurlijk de goede leesten van de Van Bommel fabriek gebruikt. De leest is natuurlijk een belangrijk onderdeel in de productie van de schoenen. Die zijn bij van Bommel ver doorontwikkeld en hebben de perfecte vorm voor de herenvoet. Daarnaast wordt bij het leer gekozen voor Italiaans kalfsleder. Dat heeft een continue kwaliteit die hoog en soepel is.

De collectie

De collectie is altijd uitgebreid en vernieuwend volgende de laatste modetrends. Floris en zijn team volgen alle modische ontwikkelingen op de voet en durven zelfs een stap verder te gaan en uitzonderlijk kleuren of combinaties te bedenken en toe te passen die niemand nog gezien heeft.
Dat maakt de collectie altijd weer interessant en uitdagend. Kenmerkend voor vooral de sneakers is dat er altijd een uitneembaar voetbed in zit. Dit geeft u als klant de mogelijkheid eigen inlegzolen te gebruiken.

Online of offline

De Roos schoenen brengt altijd een grote collectie Floris van Bommel sneakers. Die kunt u bij ons in de winkel aan de Ginnekenweg in Breda bekijken of natuurlijk hier online. Mocht u de sneakers in de winkel willen bekijken raden wij u wel aan telefonisch contact met ons op te nemen en te informeren of het model in de winkel aanwezig is. Telfoon 076 5140764. (10.15 uur - 18.00 uur)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »