9.1 uit 10
Beoordeeld

De dames schoenentrends voor de herfst en winter 2023

  • Geplaatst op
  • Door Letje
  • 0
De dames schoenentrends voor de herfst en winter 2023

 

 Niet iedereen houdt van de herfst of de winter, de één loopt liever het hele jaar in haar zomerjurk terwijl de ander niet kan wachten om haar warme trui weer aan te trekken. Zodra de herfst weer begint, kan de wintergarderobe weer uit de kast. Dat betekent weer meer laagjes, warme stoffen, andere mode items en dichte schoenen. Met welke damesschoenen kan jij indruk maken op het werk, tijdens het kerstfeest of met Oud en Nieuw? Wij bespreken de dames schoenen trends in dit artikel. 

 

Western Boots 

De cowboylaarzen zijn al jaren een must-have, en zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Ben jij degene die graag haar zomerjurkjes doordraagt in de herfst, kies dan voor een paar mooie western boots. Ze zijn makkelijk te combineren met jouw garderobe, en zijn heel het jaar door te dragen. Ga je voor een echte klassieker, kies dan voor Sendra, een echte trendsetter. Veel merken laten zich inspireren door de typerende vormgeving van deze laars; de schuine hak, cowboy borduursels en de spitse neus. Metallic schoenen zijn dit najaar helemaal hot, Toral heeft enkellaarsjes in het goud en zilver. Ook Koningin Maxima heeft een mooi paar Westernlaarzen, gekregen tijdens haar laatste staatsbezoek aan Texas. 

 

 

Ski Boots 

We kunnen weer op wintersport! Misschien heb je zelfs al je vakantie geboekt, met de allernieuwste snowboots maak je zeker indruk tijdens de après-ski. En mocht je niet gaan skieën dan kan je ze altijd combineren met jouw favo jeans of jurk, want ze zijn niet alleen lekker warm, maar zeker net zo fashionable. Er is keuze uit gevoerde modellen; met bont of schapenvacht of gewatteerde modellen. Het merk B.L.A.H. heeft een duurzaam geproduceerde skiboot, en de laarzen van See by Chloé doen ons denken aan de klassiekere modellen. Voor de druilerige herfstdagen zijn er functionele, maar zeker ook hippe regenlaarsjes, in verschillende kleuren en modellen van Toni Pons 

 

Hoge Laarzen voor een vrouwelijke touch 

Met een paar hoge laarzen geeft een vrouwelijk touch aan jouw winterse outfit. Gelukkig zijn deze laarzen weer helemaal in de mode, ze houden je benen niet alleen lekker warm, maar laten ook je benen optisch langer lijken. Je kan ze dragen op je werk of op een feestje, het is maar net waarmee je ze combineert. De stoere boots van Red Rag zonder hak zijn makkelijk te combineren met een alledaags outfit. Terwijl de hoge laarzen van Toral, in uitgesproken kleuren, jouw partygarderobe een boost geven. 

 

 

Back to the 70's 

Ben jij de Dancing Queen op elk feestje? Dan kan deze 70's schoenen trend zeker niet ontbreken in jouw kledingkast. Deze zomer postte Björn van Abba een filmpje op TikTok waarin hij suggereert de trendsetter te zijn van deze schoenentrend. Waarschijnlijk heeft de comeback van Abba ermee te maken dat deze laarzen weer helemaal in zijn. Typerend voor deze trend zijn de iet wat uitlopende hak en plateauzool. Je ziet allemaal terug in de enkellaarsjes van Via Vai, in verschillende retrokleuren en in het gebruik van suède. Voor een echte seventies look draag je ze met een flared broek, maar ze staan ook mooi onder een jurkje of rokje. 

 

 

Elegant 

Mooi en stijlvol, daar staat deze elegante schoenen trend voor. Loop jij zo weg op de hoge pumps van Peter Kaiser? Of ga je voor de mini-hak, de kitten heel, een van de allergrootste schoenentrends dit najaar, kies dan bijvoorbeeld voor een van de enkellaarsjes van Via Vai.  Ze zijn allebei goed te combineren met een mooie feest outfit, een avondjurk of vrouwelijk broekpak, een paar hakken zorgen ervoor dat jij je vrouwelijk voelt. 

 

 

  

Met deze damesschoenen trends voor deze herfst en winter, mag je zeker gezien worden. Of je nu kiest voor een paar metallic laarsjes, cowboyboots of een paar elegante pumps, iedereen kan zijn outfit afmaken met de nieuwste collectie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel, Wilhelminastraat 28 in Breda. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »