9.1 uit 10
Beoordeeld

Welke schoenen draag je onder een flared broek?

  • Geplaatst op
  • Door Anke
  • 0
Welke schoenen draag je onder een flared broek?

WELKE SCHOENEN DRAAG JE ONDER EEN FLARED BROEK? 

De flared pants is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. En ook dit jaar weer hot en trendy en onmisbaar in je garderobe. Het is een echt basisstuk dat je met alles kunt combineren. Flared pants danken hun naam aan de vorm van de pijpen. Letterlijk vertaald, betekent de naam ‘uitlopende broek’. De pijpen van deze broek sluiten rond de heup en bovenbenen nauw aan en vanaf de knieën lopen deze wijder uit. Dit is van zichzelf al een vrij vrouwelijke vorm maar heeft ook als voordeel, wanneer je deze combineert met de juiste schoenen, je centimeters langer en slanker oogt.  Wil je je benen liever optisch wat verkleinen, dan biedt de flared broek in combinatie met platte schoenen de oplossing.  Een flared broek heeft zoveel voordelen en staat waanzinnig bij iedereen. 

 

COMBINEER EROP LOS MET JE FLARED PANTS 

Niet alleen ziet de flared pants er prachtig uit, maar zit ook nog eens ontzettend lekker en kan op veel verschillende manieren gedragen worden. De perfecte broek voor zomerse dagen, maar ook geweldig voor op kantoor. De broek is beschikbaar in vele verschillende kleuren en stoffen, van denim tot stretchy stoffen en van uni kleuren tot wilde prints. Maar welke schoenen draag je nu onder de flared pants? Kleding is nooit af zonder een mooi paar schoenen.  Ga je voor plat, met een hak, een laarsje of een sneaker?  Met deze tips kun je je outfit precies naar jouw smaak maken.

 

HAKKEN

Draag je een schoen met een hak onder een flared jeans, dan ontstaat er direct een supervrouwelijke look die je mooie rondingen extra benadrukt. Laat je de jeans over je schoenen vallen, dan lijken je benen ook nog eens een stuk langer. Prachtig onder de flared pants zijn de blokhakken.  Denk hierbij aan de Cassia Six sandaal van Via Vai. Deze is in meerdere frisse kleuren verkrijgbaar.

 

 

Maar ook de zomerse espadrilles met sleehak zijn perfect voor onder de flared broek. Neem eens een kijkje bij de collectie van het Spaanse merk Toni Pons. Met deze mooie espadrilles ben je in één keer klaar voor de zon, de zee en sangria! 

 

Eén ding is in ieder geval zeker: goed gecombineerd laat de hak je benen eindeloos lang lijken.

 

SANDALEN

Natuurlijk kun je je flares ook dragen met sandalen. Geef je zwarte flared broek bijvoorbeeld een feestelijke uitstraling, door eronder een paar gouden metallic leren sandaaltjes te dragen zoals deze juweeltjes van Bibi Lou.  Je kunt sandalen onder een flared broek heel chique stylen door er bijvoorbeeld een mooie, stijlvolle blouse op te dragen. Een zwarte of nude kleurige sandaal maakt deze look erg mooi en vrouwelijk. Tijdens warmere dagen is het natuurlijk ontzettend lekker om sandalen onder je flared broek te dragen. Ga dan voor een smaakvolle, zomerse combinatie met een muiltje in een vrolijke kleur zoals dit prachtige muiltje van het toonaangevend Spaanse merk Toral.

 

 

Ook de korte flared jeans kan heel goed met sandalen en zorgt dat de schoenen die je eronder draagt extra opvallen. Kies dan wel voor een opvallende slide- of open teen sandaal, hiermee maak je je outfit helemaal af!

 

ENKELLAARSJES

De enkellaars geeft je flared broek net dat beetje extra. Wil je het retro gevoel, kies dan voor klassieke enkellaarsjes met blokhak en rechte neus. Ook enkellaarsjes met plateauzolen passen perfect in dit plaatje.  Of kies bijvoorbeeld voor deze mooie suède beige laarzen van VIA VAI met een slank design dat prachtig aansluit om je enkel en kuit en daardoor perfect gecombineerd kan worden met de flared broek. 

 

 

PUMPS

Niet voor niets een klassieker en hoe dan ook sexy en verfijnd. De klassieke pump, de naaldhak, de blokhak; iedere hak staat goed onder een flared broek!  Met een paar pumps met spitse neuzen geef je jouw flared broek in een handomdraai een zakelijke uitstraling. En ook hier weer het grote voordeel van de hak, je lijkt direct een paar centimeter langer, vooral met een langere flared pants.

 

SNEAKERS

Ook sneakers kunnen uiteraard heel goed onder een flared jeans.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grove chunky sneaker.  Deze valt namelijk niet weg onder de broekspijp en geeft je outfit een stoere look.  Met nette witte sneakers creëer je een meer zakelijkere of business casual look. Let wel op dat je flared broek door de combinatie met platte sneakers niet te lang wordt. Dan loop je het risico om je flared broek bij de hakken stuk te lopen.

 

WESTERN    

Cowboylaarsjes in combinatie met een flared broek zijn ideaal om het western gevoel te creëren. De westernlaars combineert het beste van twee werelden: stoer en stijlvol. En door het uitlopende model van de flared broek kan je deze prima over je cowboylaarzen heen dragen. Cowboyboots hebben vaak een grove spitse neus en vierkante hak, die nog mooi te zien zijn onder een flared pants. En ook hier zorgt de hak voor een extra lange en slanke look.  Neem eens een kijkje bij onze western laarsjes van onder andere de merken Bronx, VIA VAI, Sendra, Toral, en DWRS.

 

 

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel,  Wilhelminastraat 28 in Breda!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »