9.1 uit 10
Beoordeeld

Zomerlaarsjes & -boots

Ontdek de leukste zomerlaarsjes en -boots!

Ben je op zoek naar dé perfecte zomerlaarsjes? Bij De Roos Schoenen hebben we een uitgebreide collectie enkellaarsjes van de populairste merken, zoals Via Vai, Paul Green, Bronx, Panara. Of je nu op zoek bent naar zwarte enkellaarsjes, bruine enkellaarsjes van suède of leer, bij De Roos Schoenen hebben we een ruime collectie enkellaarsjes voor dames! We hebben regelmatig enkellaarsjes in de SALE, check hier onze SALE categorie!

Dames enkellaarsjes

Enkellaarzen zijn ongetwijfeld een essentieel item in de garderobe van elke vrouw. Ze zijn niet alleen veelzijdig, maar kunnen ook gedragen worden bij vrijwel elke gelegenheid en passen bij bijna elke outfit. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor overdag of een chique uitstraling voor een avondje uit, met een paar enkellaarsjes zit je altijd goed. Het is dan ook geen verrassing dat enkellaarzen enorm populair zijn en dat er een overvloed aan keuzes is op het gebied van modellen, stijlen en kleuren. Bij De Roos Schoenen hebben we een uitgebreide collectie enkellaarsjes voor dames in verschillende merken, stijlen en kleuren, zodat ook jij het perfecte paar kunt vinden.

Populaire merken zomerlaarsjes bij De Roos Schoenen

Bij De Roos Schoenen hebben we een uitgebreide collectie enkellaarsjes van de populairste merken, waaronder Via Vai, Paul Green, Bronx en Panara. Deze merken staan bekend om hun hoge kwaliteit en stijlvolle designs, zodat je altijd verzekerd bent van een paar mooie enkellaarsjes.

Via Vai

Via Vai is een Nederlands merk dat bekend staat om haar elegante enkellaarsjes van hoogwaardige kwaliteit. Het merk gebruikt alleen de beste materialen om comfortabele en stijlvolle laarsjes te maken die perfect zijn voor de zomer.

Paul Green

Paul Green is een Duits merk dat bekend staat om haar trendy enkellaarsjes met een perfecte pasvorm. De laarsjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een tijdloos design waardoor je er jarenlang plezier van hebt.

Bronx

Bronx is een Nederlands merk dat bekend staat om haar stoere enkellaarsjes. Het merk maakt gebruik van verschillende materialen en kleuren om unieke enkellaarsjes te creëren die perfect zijn voor de zomer.

Panara

Panara is een Italiaans merk dat bekend staat om haar elegante enkellaarsjes van hoogwaardige kwaliteit. Het merk gebruikt alleen de beste materialen om comfortabele en stijlvolle laarsjes te maken die perfect zijn voor de zomer.

+ andere relevante merken

Daarnaast verkopen we bij De Roos Schoenen ook zomerlaarsjes van andere populaire merken, zoals Red Rag, Toral, UGG en Lola Cruz

De meest trendy kleuren zomerlaarsjes

Bij De Roos Schoenen hebben we enkellaarsjes in de mooiste kleuren, waaronder zwart, bruin, cognac en meer. Of je nu op zoek bent naar een neutrale kleur die bij elke outfit past of een opvallende kleur die je outfit compleet maakt, bij De Roos Schoenen hebben we het allemaal.

Zwarte enkellaarsjes

Zwarte enkellaarsjes zijn tijdloos en passen bij elke outfit. Bij De Roos Schoenen hebben we een uitgebreide collectie zwarte enkellaarsjes, zodat je altijd het perfecte paar kunt vinden.

Bruine enkellaarsjes

Bruine enkellaarsjes zijn perfect voor een casual look. Bij De Roos Schoenen hebben we een uitgebreide collectie bruine enkellaarsjes, zodat je altijd het perfecte paar kunt vinden.

Suède enkellaarsjes

Suede enkellaarsjes zijn perfect voor een zomerse look. Bij De Roos Schoenen hebben we een uitgebreide collectie suède enkellaarsjes, zodat je altijd het perfecte paar kunt vinden.

Cognac kleurige enkellaarsjes

Cognac kleurige enkellaarsjes zijn trendy en gemakkelijk te combineren. Bij De Roos Schoenen hebben we een uitgebreide collectie cognac kleurige enkellaarsjes, zodat je altijd het perfecte paar kunt vinden.

Welke materialen zijn er?

Onze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder leer, suède, lakleer, nubuck en textiel. Elk materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en voordelen, zodat je altijd het perfecte paar enkellaarsjes kunt vinden dat bij jouw stijl en behoeften past.

Leer

Leren enkellaarsjes zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Bij De Roos Schoenen hebben we een uitgebreide collectie leren enkellaarsjes, zodat je altijd het perfecte paar kunt vinden.

Suède

Suède enkellaarsjes zijn zacht en comfortabel. Bij De Roos Schoenen hebben we een uitgebreide collectie suede enkellaarsjes, zodat je altijd het perfecte paar kunt vinden.

Lakleer

Lakleren enkellaarsjes zijn glanzend en perfect voor een feestelijke gelegenheid. Bij De Roos Schoenen hebben we een uitgebreide collectie lakleren enkellaarsjes, zodat je altijd het perfecte paar kunt vinden.

Nubuck

Nubuck enkellaarsjes zijn zacht en hebben een unieke uitstraling. Bij De Roos Schoenen hebben we een uitgebreide collectie nubuck enkellaarsjes, zodat je altijd het perfecte paar kunt vinden.

Textiel

Textiele enkellaarsjes zijn licht en ademend. Bij De Roos Schoenen hebben we een uitgebreide collectie textiele enkellaarsjes, zodat je altijd het perfecte paar kunt vinden.

Met hak of plat?

Bij De Roos Schoenen hebben we enkellaarsjes met hak en platte enkellaarsjes. Of je nu op zoek bent naar een paar elegante hakken voor een avondje uit of comfortabele platte enkellaarsjes voor dagelijks gebruik, bij De Roos Schoenen hebben we het allemaal.

Wanneer kies je voor lage of hoge laarzen?

Of je nu kiest voor lage enkellaarsjes of hoge laarzen, bij De Roos Schoenen hebben we het perfecte paar voor jou. Lage enkellaarsjes zijn perfect voor de zomer en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende outfits. Hoge laarzen zijn ideaal voor de winter (lees ook onze blog) en bieden extra warmte en bescherming. 

Enkellaarsjes in Breda of online kopen

Bij De Roos Schoenen kun je enkellaarsjes zowel in onze winkel in Breda als online kopen. Wij zorgen ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis wordt bezorgd. In de meeste gevallen worden de schoenen al de volgende dag bij jou thuis afgeleverd. Mocht je toch niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze eenvoudig retourneren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »